Mobotix intensiveert samenwerking met Genetec

Mobotix haalt de samenwerking met Genetec aan en is door deze firma benoemd tot platinum partner. Beide bedrijven werken zowel samen op het gebied van research, ontwikkeling en testen, als business development en verkoopondersteuning voor nieuwe en bestaande klanten.

Integratie Mx6-camera's

Als onderdeel van het vernieuwde partnerschap worden de buiten-, binnen- en thermische Mobotix Mx6-serie camera's officieel ondersteund in de huidige en toekomstige versies van het Genetec Security Center. Inclusief ondersteuning voor Mobotix's MxPEG codec en de intelligente tools voor video-analyse en gedragsdetectie.

Het Genetec Security Center integreert IP-beveiligingssystemen binnen een centraal  te gebruiken platform om gebruikers inzicht te geven in alle beveiligingstoepassingen. Variërend van toegangscontrole, videosurveillance en inbraakdetectie, tot speciale toepassingen als automatische nummerplaatherkenning.

Met als resultaat dat organisaties een overkoepelend en uniform inzicht krijgen en connectie met de cloud. Genetec's Security Center sluit goed aan op Mobotix's hoge resolutie netwerkgebaseerde oplossingen voor videobeveiliging en daarbij behorende decentrale architectuur en het lage energieverbruik, aldus beide firma's in een persbericht.