Welke verandering vond er plaats tijdens de ENSIA audit van de Gemeente Stadskanaal?

marcel_kiffen_spreker_ckc_seminars

Een betrouwbare, beschikbare en correcte informatiehuishouding is essentieel voor de dienstverlening van de overheid. Als de overheid de beveiliging hiervan niet voldoende kan waarborgen, is het vertrouwen in de overheid in het geding. Uw ICT-infrastructuur bestaat uit een veelheid aan componenten. De manier waarop u de configuratie-parameters van deze individuele componenten instelt, bepaalt voor een groot deel het niveau van informatiebeveiliging.

Deze praktijkcase van de gemeente Stadskanaal tijdens het congres Informatieveiligheid in de Overheid laat zien dat het zeer belangrijk is volledig zicht te hebben op de correctheid van de instellingen, om uw compliance aan de BIG, BIR en BIWA aan te tonen. Welke verandering vond er bij deze gemeente plaats tijdens de ENSIA audit?

Kortom: kennis en ervaringen delen om hier zelf mee aan de slag te gaan in úw organisatie! Kom 15 maart naar het congres Informatieveiligheid in de Overheid en laat je inspireren.

Marcel Kiffen is CEO bij Easy2Audit en partner van KPN

De praktijkcase vindt plaats van 11.30 – 12.00 uur. Kijk voor het volledige programma en aanmelden op www.informatieveiligheidindeoverheid.nl

Korting via Infosecurity Magazine

Deelname aan het congres Informatieveiligheid in de Overheid kost € 295,- per persoon. Schrijf in met de code IVO18FW en ontvang € 50,- korting! U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit) i.p.v. € 295,- excl. BTW. Bovendien ontvangt elke 2e persoon van dezelfde organisatie 50% korting (non-profit). Wees er snel bij, er geldt een maximum van 150 deelnemers!

Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is een congres voor professionals en bestuurders in de overheid; specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s). Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt op 15 maart plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.informatieveiligheidindeoverheid.nl