Lessons learned bij het vertalen van de BIG en de Privacy Baseline naar de praktijk

Gertjan_van_Heijst_spreker_ckc_seminars

Er is een uitgebreide set van normenkaders beschikbaar die u kunt gebruiken om uw organisatie informatieveilig te maken. Het vertalen van deze normenkaders naar de alledaagse praktijk – de processen, systemen en mensen – blijkt echter vaak geen sinecure.

Tijdens het congres Informatieveiligheid in de Overheid op 15 maart bespreekt Gertjan van Heijst een aantal lessen die kunnen worden getrokken uit praktijkervaringen en laat hij zien hoe deze lessons learned zijn geculmineerd in het Privacy en Informatieveiligheid Framework.

Kortom: praktijkervaringen om van te leren. Kom 15 maart naar het congres Informatieveiligheid in de Overheid en laat je inspireren.

Gertjan van Heijst is werkzaam als adviseur bij VHIC. Hij heeft een achtergrond in artificiële intelligentie en richt zich in zijn advieswerk op de snijvlakken tussen bedrijfsvoering, informatiemanagement en ICT. Een centraal thema in zijn projecten is integraal informatiemanagement: hoe kan een hybride informatiehuishouding met informatie in vele vormen en verspreid over allerlei uiteenlopende systemen op een geordende en overzichtelijke wijze worden beheerd en bestierd.

De praktijkcase vindt plaats van 12.05 – 12.45 uur. Kijk voor het volledige programma en aanmelden op www.informatieveiligheidindeoverheid.nl

Korting via Infosecurity Magazine

Deelname aan het congres Informatieveiligheid in de Overheid kost € 295,- per persoon. Schrijf in met de code IVO18FW en ontvang € 50,- korting! U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit) i.p.v. € 295,- excl. BTW. Bovendien ontvangt elke 2e persoon van dezelfde organisatie 50% korting (non-profit). Wees er snel bij, er geldt een maximum van 150 deelnemers!

Het congres Informatieveiligheid in de Overheid is een congres voor professionals en bestuurders in de overheid; specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s). Het congres zit boordevol met kennis, inspiratie en contacten en vindt op 11 mei plaats in het Spant te Bussum. Voor meer informatie: www.informatieveiligheidindeoverheid.nl