Kaspersky Lab benoemt Ilijana Vavan als Managing Director voor Europa

Ilijana Vavan is in dienst getreden bij Kaspersky Lab, in de functie van Managing Director voor Europa. Zij heeft bijna 25 jaar ervaring in de IT-sector. Vorige maand maakte zij de overstap van Oracle, waar ze als Senior Sales Director verantwoordelijk was voor de omzetgroei in Duitsland en Zwitserland, naar Kaspersky Lab. 

De aan de Technische Universiteit van Twente opgeleide Vavan wordt verantwoordelijk voor de Europese bedrijfsstrategie. Met de ambitie om verder te groeien in zowel de consumenten- als zakelijke markt. Kaspersky Labs nieuwe Managing Director voor Europa heeft een uitzonderlijke reputatie opgebouwd in Business Development, General Management, Sales, Marketing, Services, Strategieën en Uitvoering. Ze heeft grote verkoopsuccessen bereikt en uitgebreide ervaring in de omgeving van IT-beveiliging, SaaS en Cloud, alsmede in enterprise applicatiesoftware en IoT.

Ilijana Vavan is in diverse leidinggevende posities werkzaam geweest bij o.a. Kontron, Saba Software en Juniper Networks. Bij Kaspersky Lab was ze eerder in dienst in de periode van 2010 tot 2012 als Managing Director voor West-Europa. Hieraan voorafgaand bekleedde ze een aantal functies bij Microsoft, waar ze onder andere verantwoordelijk was voor de enterprise- en partnerstrategie van de organisatie voor Midden- en Oost-Europa.

Ilijana Vavan is blij met haar terugkeer bij Kaspersky Lab: “Het doet mij bijzonder veel plezier terug te keren bij Kaspersky Lab, waar ik een belangrijke rol wil spelen bij het vormgeven van een ongetwijfeld spannende toekomst. Het belang van cyberbeveiliging blijft voor zowel consumenten als bedrijven toenemen, omdat we helaas steeds vaker aanvallen en kwetsbaarheden zien die grote invloed hebben op onze samenleving. Met Kaspersky Labs marktleidende technologie en onderzoek heeft het bedrijf een geweldige kans om zijn ambitie om de (digitale) wereld veiliger te maken, te realiseren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.