VINCI Energies neemt cyber security specialist Securelayers over

VINCI Energies neemt cyber security specialist SecureLayers uit Breda over. De activiteiten van SecureLayer worden toegevoegd aan het portfolio van Axians, een merk van VINCI Energies dat ICT-oplossingen en -diensten levert.

SecureLayers is sinds 2004 actief als integrator op het gebied van cyber security. Het bedrijf levert diverse managed en beheerdiensten, zoals een Security Operations Center. SecureLayers ondersteunt hiermee klanten op het vlak van preventie, detectie, interventie en herstel. Het portfolio van SecureLayers is complementair aan het cyber security portfolio van Axians. Door SecureLayers in te lijven wil VINCI Energies het portfolio van Axians versterken op het gebied van advies, training, consultancy, monitoring en as-a-service diensten.

VINCI Energies neemt SecureLayers over (bron foto: VINCI Energies)

Complementair portfolio

Tom Greeve, director bij Axians in Nederland: “We zien een sterke vraag in de markt naar hoogwaardige cyber security diensten in relatie tot de bescherming van bedrijfsgegevens, wet- en regelgeving en cloud beveiliging. De kennis en diensten van SecureLayers sluiten direct aan op het portfolio van Axians, daarmee versterken we direct onze positie op het gebied van cyber security.” Eric Cantineau, eigenaar en oprichter van SecureLayers, geeft aan de overname een verdere integratie van de diensten van SecureLinks mogelijk maakt en de diensten kunnen worden uitgebouwd naar verschillende marktsegmenten.

SecureLayers zal op korte termijn verder gaan onder de naam Axians. De overname is in lijn met de strategie van VINCI Energies om Axians in de verdere ontwikkeling van eigen- en publieke cloud diensten te versterken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.