Congres Informatieveiligheid in de Overheid op 15 maart

Op 15 maart aanstaande organiseert CKC Seminars de tweede editie van het congres Informatieveiligheid in de Overheid. Dit jaar gaan we in op de vraag hoe we informatieveiligheid toekomstbestendig maken. Welke stappen moeten nu eerst genomen worden? Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen regels en ruimte? Bent u klaar voor de AVG? Zijn uw medewerkers doordrongen van het belang en op de hoogte van regels rondom informatieveiligheid? Hoe verhoudt informatieveiligheid zich tot privacy? Op naar een bewuste en veilige overheid!

Deze dag is specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s).

Keynote Sprekers bieden u een vernieuwende visie en gaan in op actuele trends en ontwikkelingen:

  • In gevecht met dilemma’s – Jan van Ginkel, Concerndirecteur en Loco-Provinciesecretaris, Provincie Zuid-Holland
  • Durven leren Van Aa en Hunze tot Zwolle: 2 jaar in gesprek over gemeentelijke informatieveiligheid – Frans Backhuijs, Burgemeester van Nieuwegein en voormalig Voorzitter van de VNG Visitatiecommissie Informatieveiligheid
  • Privacy vs Informatieveiligheid: wat is belangrijker? – Bas Haring, Schrijver en Filosoof

Verder worden er praktijkervaringen van gemeenten en o.a. UWV en Rijkswaterstaat gedeeld. Houd de website in de gaten voor verdere informatie over het programma.

Inschrijven

Deelname aan dit congres kost € 295,- per persoon. Schrijf  in als abonnee van Infosecurity Magazine met de code IVO18FW en ontvang € 50,- korting! Bovendien betaalt elke 2e inschrijving van dezelfde organisatie slechts de helft van de deelnameprijs. Graag tot ziens op 15 maart! www.informatieveiligheidindeoverheid.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.