Bitglass en iSOC24 brengen real-time cloud security in de Benelux verder naar de markt

Bitglass, de Next-Gen CASB vendor en iSOC24, een gespecialiseerd bedrijf in services en producten rondom informatiebeveiliging, hebben vandaag een partnership aangekondigd. Dit partnership stelt beide organisaties in staat om binnen de Benelux een complete Cloud Access Security broker (CASB) oplossing te kunnen bieden voor real-time data security in de cloud en op elk apparaat.

Sinds de oprichting in 2013, is Bitglass opgegroeid tot een vooraanstaande real-time CASB provider die haar klanten granulaire toegangscontrole en gedetailleerd inzicht biedt in het gebruik van hun cloud applicaties. Bitglass maakt het daarnaast ook mogelijk om veilige Bring Your Own Device toegang te kunnen bieden zonder gebruik te hoeven maken van een agent. Hierdoor wordt de data beschermd zonder de privacy van de gebruikers aan te tasten. Bitglass is recent door Gartner als visionair bestempeld.

Vandaag de dag maken wereldwijd 250 bedrijven in diverse sectoren gebruik van Bitglass voor hun cloud- en mobiele databeveiliging. Hieronder bevinden zich organisaties in de financiële sector, de gezondheidszorg en ook binnen de overheidssector.

We zijn verheugd over het partnership met iSOC24 met als doel om de Bitglass CASB oplossing verder in de Benelux naar markt te brengen, aldus Eduard Meelhuysen, EMEA VP Sales van Bitglass. Als één van de meest vooruitstrevende cybersecurity specialisten in de Benelux heeft iSOC24 de unieke eigenschap om de cloud security behoefte van Enterprise organisaties in te kunnen vullen.

Beveiliging van data in de cloud is iets waar veel enterprise organisaties vandaag de dag mee worstelen. Bestaande security oplossingen die enkel ontwikkeld zijn om data binnen het netwerk te beveiligen zijn niet geschikt om deze taak op te lossen, aldus Marc de Groot, Director Sales & Marketing bij iSOC24. Dankzij Bitglass kunnen veel organisaties die steeds meer gebruik maken van Office365, Box, Dropbox, Google Drive, zelf ontwikkelde applicaties of andere SaaS of IaaS services zich ervan verzekeren dat hun data veilig, en bovendien, onder controle is. De Cloud Access Security Broker oplossing van Bitglass overstijgt de netwerkomgeving teneinde totale databeveiliging voor enterprise organisaties in de cloud, op mobiele apparaten en overal op het internet te kunnen bieden. Als we hier de toenemende behoefte van organisaties aan MDM en BYOD maatregelen aan toevoegen wordt de waarde van de Bitglass oplossing voor onze klanten nog hoger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.