MOBOTIX versterkt Benelux-team met Taco Tjalkens en Tim De Craene

MOBOTIX, leverancier van oplossingen voor IP-video, stelt twee business development managers aan. Taco Tjalkens is sinds 1 november commercieel verantwoordelijk voor Nederland, terwijl Tim De Craene verantwoordelijk is voor België en Luxemburg. Beide worden vanuit het hoofdkantoor ondersteund door de eveneens nieuw aangestelde inside sales manager Katariina Hall. Het Benelux-team van Mobotix wordt ondersteund door de technical support engineer Luc Verbeurgt en rapporteert aan Jan Sanders, vice president sales Europe van MOBOTIX.

Taco Tjalkens, Business development manager Nederland bij MOBOTIXTaco Tjalkens heeft vijf jaar als sales manager ICT en bijna drie jaar als manager ICT&telecom voor Kremer gewerkt. Tijdens die periode heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan over IP-gebaseerde oplossingen, waaronder IP-video. “Bij MOBOTIX krijg ik nu een mooie groeikans door de business in heel Nederland verder te gaan ontwikkelen”, zegt Tjalkens.

Tim De Craene

Tim De Craene, Business development manager België en Luxemburg bij MOBOTIXTim De Craene is afkomstig van Copaco Belgium, waar hij zo’n 17,5 jaarals servicemanager en productmanager server & professional solutions heeft gewerkt. Hij heeft een graduaat electromechanica van de Hogeschool Gent. “Tijdens mijn loopbaan bij Copaco heb ik al jarenlang intensief samengewerkt met MOBOTIX en haar partners”, zegt De Craene. “Nu krijg ik de kans om die ervaring en kennis te verdiepen naar nieuwe markten en toepassingen.”

“Taco Tjalkens en Tim De Craene zijn twee ervaren commerciële managers met een waardevol relatienetwerk, die MOBOTIX’s succesvol groeiende Benelux-business naar een volgend niveau kunnen brengen”, zegt Jan Sanders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.