‘Digital Driven Transformation’ staat centraal op Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Steeds meer bedrijven willen de overstap maken naar een digital first-strategie. De vraag is hoe zij hun organisatie in de richting van een digitaal gedreven transformatie kunnen sturen met oog voor de reële bedreigingen van hackers en phishing. Antwoorden op deze en andere vragen krijgt u op de ICT-beurzen Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017, die op 1 en 2 november 2017 plaatsvinden in Jaarbeurs Utrecht.

“Wie ICT alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2017 weinig bestaansrecht”, zegt Ivo Meertens, brandmanager bij Jaarbeurs. “Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt digitaal echt leidend. Steeds meer bedrijven kiezen daarom een digital first-strategie waarbij diensten, bedrijfsprocessen en het businessmodel digitaal gedreven zijn. Organisaties moeten in dat verband wel bereid zijn gedurfde keuzes te maken. Onze beurzen helpen daarbij door op een breed vlak informatie en achtergrond te bieden, zodat je als bezoeker in korte tijd weer bij bent met alle ontwikkelingen.”

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Trending topics

De rol van IT-beheer en storage verandert binnen organisaties. Door cloudoplossingen zijn fysieke datacenters niet altijd binnen bedrijven georganiseerd, maar worden ze gehost door externe providers. De cloud wordt in een hoog tempo omarmd. Gartner verwacht zelfs dat een ‘no cloud’-beleid in 2020 net zo zeldzaam zal zijn als een ‘no internet’-beleid nu.

Datamanagement en cloud computing zijn dan ook trending topics in de IT-business. Dit vraagt om nieuwe technologieën en werkwijzen, en om een toekomstvisie. Die komen uitgebreid aan bod in de brede reeks kennissessies die op Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 worden georganiseerd. In totaal staan meer dan honderd kennissessies en presentaties op het programma. De beurzen bieden plaats aan circa 150 exposanten. Het overkoepelde thema van deze editie van Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 is ‘Digital Driven Transformation’.

De nieuwste ontwikkelingen

Op Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 wordt u volledig bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT-producten en de IT-branche via seminars, workshops en lezingen. Daarnaast bent u in de gelegenheid contacten te leggen en onderhouden binnen de sector en kunt u op de beursvloer gericht productinformatie verzamelen.

U kunt zich gratis registreren voor de events via de websites van Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo. Hier is ook meer informatie te vinden over de exposanten en de beursprogramma’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *