Roy Drissen benoemd tot Business Developer bij IonIT

IonIT benoemt Roy Drissen tot Business Developer (bron foto: IonIT)

IonIT, een onafhankelijke IT-dienstverlener gespecialiseerd in hybride Identity & Access Management (IAM) voor het datacenter, de cloud en mobiel, voegt Roy Drissen toe aan haar team. Drissen gaat als Business Developer aan de slag om voornamelijk de commerciële invulling verder te versterken. Daarnaast wordt hij nauw betrokken bij de product- en partnerontwikkeling.

IonIT helpt organisaties om de digitale beveiligingsketen beheersbaar te houden zodat gebruikers vanaf het juiste device, de juiste en veilige toegang krijgen tot beveiligde applicaties. Daarmee maakt het bedrijf bedrijfsdata veiliger voor haar klanten en zorgt ze dat ze aan de wet- en regelgeving kunnen voldoen. IonIT heeft onder andere klanten bij de overheid, het onderwijs en de zorgsector.

Verdere groei realiseren

“Bijna elke organisatie gaat transformeren waarbij IT-diensten een belangrijke rol vervullen om zo wereldwijd te kunnen communiceren met personen” aldus Georg Grabner mede-eigenaar van IonIT. Deze visie vormt het uitgangspunt voor de verdere groei van IonIT. Dietmar Ricksen, eveneens mede-eigenaar, voeg toe: “We kijken uit naar de samenwerking met Roy, we vullen elkaar perfect aan en we hopen op deze manier nog meer bedrijven veiliger te kunnen maken”.

Vanuit zijn onderneming Armana Business Development helpt Drissen bedrijven aan rendement voor de lange termijn. Naast analyse en advies, zorgt Armana dat groeidoelstellingen worden behaald door actief voor klanten aan de slag te gaan om nieuwe markten, oplossingen of expertises te ontwikkelen. “De IAM-markt kent de nodige potentiële markt-disrupties en tegelijkertijd wordt beveiliging en privacy steeds belangrijker. Ik kijk uit om samen met de IonIT-collega’s stap voor stap de kansen te benutten” aldus Drissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.