Cqure verbindt!

Onafhankelijk vraag en aanbod samenbrengen in de informatiebeveiliging, dat is wat Cqure doet.

Of het nu gaat om kennis, mens of arbeid. Van professionals voor professionals. Wij verbinden! Bij ons kijk en lees je onze content, bezoek je onze events of reageer je direct op een interessante vacature of interim-klus.

Kennisplatform

Wij geven mensen in de informatiebeveiliging de ruimte om hun visie, ideeën of opinies  voor te stellen op ons platform. Je ziet onze content in verschillende vormen op het platform verschijnen. Wij publiceren artikelen en interviews en bieden daarnaast ook korte video’s waarin we een information security (deel) onderwerp inhoudelijk kort behandelen. Het platform biedt onafhankelijke en eerlijke content.

Events

Verbinden staat bij Cqure centraal. Online hebben we daar ons kennisplatform voor maar we verbinden ook live. Dit doen we met onze events. Wij vinden het bij onze events belangrijk dat er een balans is tussen onafhankelijke interactie, inhoud en plezier. We verzorgen regelmatig kennissessies. Dit zijn open discussies over een inhoudelijk information security (deel) onderwerp. Daarbij weegt interactie en inhoud het zwaarst. Net zoals bij lezingen over mooie onderwerpen of projecten. Maar we verzorgen ook hacking challenges, lockpick events en varen al jaren met onze, inmiddels befaamde Cqure hackersboot door de Amsterdamse grachten. Op die events staat plezier en interactie meer centraal.

Vacatures, Interim en vast

Doordat wij een groot netwerk hebben opgebouwd met onze content en events én snappen waar organisaties en professionals mee bezig zijn op het gebied van informatiebeveiliging, worden wij al vanaf het eerste uur gevraagd of wij professionals willen spotten voor verschillende bedrijven en organisaties. Hierdoor hebben wij altijd een ruim en mooi aanbod van zowel vaste als interim vacatures.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *