Nuance en Lexmark vormen strategisch partnerschap

Nuance Communications, Inc. kondigt vandaag een nieuw strategisch partnerschap aan met Lexmark, een toonaangevende internationale aanbieder van beeldverwerkingsoplossingen. Vanaf vandaag biedt Lexmark wereldwijd de document imaging oplossingen van Nuance aan.

Het partnerschap geeft Lexmark de rechten voor verkoop en distributie van Nuance Autostore, Equitrac Office/Express en SafeCom. Nuance verzorgt daarbij de service en support voor gekwalificeerde klanten. Het partnerschap met Nance versterkt Lexmark’s streven om eersteklas zakelijke workflow oplossingen te bieden waarmee bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen en documentbeveiliging kunnen verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *