ProtonMail stelt experimentele features beschikbaar via bèta-versie

ProtonMail lanceert een bèta-versie van zijn versleutelde e-maildienst. Met behulp van deze versie kunnen gebruikers nieuwe features uitproberen voordat deze zijn geïmplementeerd in de stabiele versie.

ProtonMail was voor zijn wereldwijde lancering in maart 2016 twee jaar lang beschikbaar als bèta-versie. ProtonMail wijst erop dat het bedrijf in deze periode nauw heeft samengewerkt met gebruikers om de e-maildienst te verfijnen en verder te ontwikkelen. Met de nieuwe bèta-versie lijkt ProtonMail gebruikers nu opnieuw nauw te willen betrekken bij de ontwikkeling van de dienst.

De bèta-versie is bereikbaar via beta.protonmail.com. Het bedrijf kondigt aan hier experimentele releases van ProtonMail te gaan hosten. De bèta-versie is toegankelijk voor alle ProtonMail-gebruikers. Gebruikers die beveiligingsproblemen opsporen in de bèta-versie kunnen deze indienen via het bug bounty-programma van ProtonMail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.