Microsoft’s Patch Tuesday uitgesteld tot 14 maart

Microsoft’s meest recente patches en updates worden op 14 maart beschikbaar gesteld. De updates stonden eigenlijk op de planning voor Patch Tuesday op 14 februari.

MicrosoftDe Amerikaanse IT-gigant maakte op 14 februari bekend dat Patch Tuesday ditmaal wordt uitgesteld. Het bedrijf stelt op het laatste moment tegen een probleem te zijn aangelopen waar sommige klanten hinder van konden ondervinden. Het lukte het bedrijf niet deze problemen tijdig op te lossen.

“Onze topprioriteit is het leveren van de best mogelijke ervaring voor onze klanten bij het beheren en beschermen van hun systemen. Deze maand hebben we op het laatste moment een probleem ontdekt dat impact kon hebben op sommige klanten. Dit probleem kon niet tijdig worden opgelost voor onze geplande updates van vandaag. Na alle opties te hebben overwegen hebben we besloten de updates van deze maand uit te stellen. We bieden onze verontschuldigingen aan voor het ongemak dat ontstaat door deze verandering”, schrijft het bedrijf in een verklaring.

One Response to Microsoft’s Patch Tuesday uitgesteld tot 14 maart

  1. […] gebruikers kon beïnvloeden. Het bedrijf geeft aan de updates die voor 14 februari gepland stonden op 14 maart alsnog vrij te geven, wat betekent dat beveiligingsproblemen pas een maand later worden […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *