Microsoft stelt Patch Tuesday uit

Microsoft heeft op 14 februari geen updates en patches uitgebracht, ondanks dat het Patch Tuesday was. Het bedrijf zegt op het laatste moment tegen een probleem te zijn aangelopen waar klanten hinder van konden ondervinden.

MicrosoftDit blijkt uit een korte verklaring die Microsoft heeft gepubliceerd. “Onze topprioriteit is het leveren van de best mogelijke ervaring voor onze klanten bij het beheren en beschermen van hun systemen. Deze maand hebben we op het laatste moment een probleem ontdekt dat impact kon hebben op sommige klanten. Dit probleem kon niet tijdig worden opgelost voor onze geplande updates van vandaag. Na alle opties te hebben overwegen hebben we besloten de updates van deze maand uit te stellen. We bieden onze verontschuldigingen aan voor het ongemak dat ontstaat door deze verandering”, aldus het bedrijf.

Het bedrijf gaat niet in op het probleem dat is aangetroffen. Ook laat Microsoft in het midden wanneer de patches en updates alsnog verwacht kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *