KPN neemt DearBytes over

KPN neemt het beveiligingsbedrijf DearBytes over. DearBytes is een full service provider van security-oplossingen die onder andere organisaties beschermt tegen malware zoals ransomware en virussen.

KPNHet portfolio van DearBytes omvat products & support, professional services en een security operations center van waaruit 24/7 preventie-, detectie- en responsediensten geleverd worden aan klanten.

Malware is digitale dreiging nummer één

Erik Remmelzwaal, directeur DearBytes: ”De Nederlandse markt vraagt in toenemende mate om oplossingen tegen digitale dreigingen zoals ransomware en phishing. Malware is zelfs digitale dreiging nummer één voor de Europese zakelijke markt en vormt voor bedrijven een significant risico voor continuïteit en reputatieschade. Onder de paraplu van KPN kunnen wij nog beter inspelen op wensen van onze klanten en zijn wij optimaal gepositioneerd om het internet vrijer en veiliger te maken.“

85 professionals zijn werkzaam bij DearBytes. Deze treden door de overname allen in dienst bij KPN en worden onderdeel van het bestaande KPN Security Services-team. Hier gaan zij richten richten op onder andere veilig mobiel werken, malware bescherming, monitoring en detectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *