Madison Gurkha en ITSX bundelen krachten

Madison Gurkha en ITSX maken bekend op 2 januari de eerste stap te hebben gezet naar een volledige integratie van beide organisaties tot één IT securitybedrijf. Madison Gurkha heeft al langer deelneming in ITSX, wat het samenvoegen van Madison Gurkha en ITSX een logische vervolgstap maakt.

Ralph Moonen heeft de afgelopen jaren ITSX, waarin Madison Gurkha tot nu toe een deelneming had, uitgebouwd tot een sterke speler in de IT security consultancy. “Als directeur van dochterbedrijf ITSX kijk ik uit naar mijn nieuwe rol binnen Madison Gurkha. De komende tijd zullen we bouwen aan een verdere integratie van Madison Gurkha en ITSX. Dit zal in de loop van 2017 leiden tot één gezamenlijke onderneming”, aldus Ralph Moonen.

Dirk Jan van den Heuvel

De op handen zijnde integratie brengt ook veranderingen met zich mee. Zo maakt Dirk Jan van den Heuvel (oprichter van Collis en voormalig executive director/VP bij Underwriter Laboratories (UL)) vanaf 2 januari als aandeelhouder en bestuurder deel uit van Madison Gurkha. Hij zal in de rol van algemeen directeur samen met Remco Huisman (commercieel directeur) en Ralph Moonen (technisch directeur) de directie van Madison Gurkha vormen.

De integratie van Madison Gurkha en ITSX in combinatie met de nieuwe directie geeft Madison Gurkha een sterke positie op de Nederlandse IT securitymarkt. Daarnaast biedt de stap mogelijkheden voor een eventuele expansie in Europa en daarbuiten. Madison Gurkha kiest hierbij bewust voor het behoud van haar onafhankelijke koers.

De nieuwe directie van Madison Gurkha: Remco Huisman (commercieel directeur), Dirk Jan van den Heuvel (aandeelhouder en bestuurder) en Ralph Moonen (technisch directeur)

De nieuwe directie van Madison Gurkha: Remco Huisman (commercieel directeur), Dirk Jan van den Heuvel (aandeelhouder en bestuurder) en Ralph Moonen (technisch directeur)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *