Madison Gurkha en ITSX bundelen krachten

Madison Gurkha en ITSX maken bekend op 2 januari de eerste stap te hebben gezet naar een volledige integratie van beide organisaties tot één IT securitybedrijf. Madison Gurkha heeft al langer deelneming in ITSX, wat het samenvoegen van Madison Gurkha en ITSX een logische vervolgstap maakt.

Ralph Moonen heeft de afgelopen jaren ITSX, waarin Madison Gurkha tot nu toe een deelneming had, uitgebouwd tot een sterke speler in de IT security consultancy. “Als directeur van dochterbedrijf ITSX kijk ik uit naar mijn nieuwe rol binnen Madison Gurkha. De komende tijd zullen we bouwen aan een verdere integratie van Madison Gurkha en ITSX. Dit zal in de loop van 2017 leiden tot één gezamenlijke onderneming”, aldus Ralph Moonen.

Dirk Jan van den Heuvel

De op handen zijnde integratie brengt ook veranderingen met zich mee. Zo maakt Dirk Jan van den Heuvel (oprichter van Collis en voormalig executive director/VP bij Underwriter Laboratories (UL)) vanaf 2 januari als aandeelhouder en bestuurder deel uit van Madison Gurkha. Hij zal in de rol van algemeen directeur samen met Remco Huisman (commercieel directeur) en Ralph Moonen (technisch directeur) de directie van Madison Gurkha vormen.

De integratie van Madison Gurkha en ITSX in combinatie met de nieuwe directie geeft Madison Gurkha een sterke positie op de Nederlandse IT securitymarkt. Daarnaast biedt de stap mogelijkheden voor een eventuele expansie in Europa en daarbuiten. Madison Gurkha kiest hierbij bewust voor het behoud van haar onafhankelijke koers.

De nieuwe directie van Madison Gurkha: Remco Huisman (commercieel directeur), Dirk Jan van den Heuvel (aandeelhouder en bestuurder) en Ralph Moonen (technisch directeur)

Meer over
Lees ook
Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Volgens onderzoek van Orange Cyberdefense was de maakindustrie het afgelopen jaar het grootste doelwit van cyberaanvallen: bijna 33 procent trof deze sector. Al jaren is deze industrie het vaakst getroffen. Jeroen Wijnands, Head of OT Security bij Orange Cyberdefense, ziet bij het gros van deze bedrijven dezelfde misstappen. Dit zijn volgens hem d1

Cloudflare-rapport maakt inzichtelijk dat organisaties moeilijkheden ondervinden bij het identificeren en beheren van cyberrisico's van API's

Cloudflare-rapport maakt inzichtelijk dat organisaties moeilijkheden ondervinden bij het identificeren en beheren van cyberrisico's van API's

Cloudflare heeft het API Security & Management Report gepubliceerd. Dit rapport onthult dat API's meer dan ooit worden ingezet, waardoor bedrijven de deur wijd openzetten voor meer online bedreigingen dan we eerder hebben meegemaakt. Het rapport maakt inzichtelijk dat er een kloof bestaat tussen het gebruik van API’s door bedrijven en hun vermogen1