Jeroen van Hamersveld Managing Director Dimension Data Nederland

jeroen-van-hamersveld

Dimension Data, de wereldwijde leverancier van IT-diensten en -oplossingen, krijgt per 1 januari 2017 een nieuwe Managing Director in Nederland. Jeroen van Hamersveld (48) neemt het stokje over van Jan Willem Dees.

Van Hamersveld voltooide de opleiding Computer Systems Networking and Telecommunications aan de Hogeschool Utrecht. Hij werkte bij een aantal systems integrators en IT-bedrijven, waaronder Nortel en KPN. In 1997 startte Van Hamersveld bij In Time Netbuilding, een bedrijf dat in 2001 werd overgenomen door Dimension Data. Van Hamersveld is momenteel Services Director bij Dimension Data Nederland en maakt deel uit van het Nederlandse managementteam. De komende weken werkt hij samen met Dees aan een naadloze overgang.

De bedrijfsstrategie van Dimension Data blijft ongewijzigd. IT-dienstverlening en de verdere ontwikkeling daarvan staan centraal. Dees: “Jeroen van Hamersveld heeft brede kennis van de Nederlandse IT-markt en uitgebreide ervaring met de klanten. Met zijn achtergrond in de IT-dienstverlening is hij de uitgelezen Managing Director voor Dimension Data in Nederland.”

De positie van Managing Director kwam vrij doordat Jan Willem Dees een nieuwe functie binnen Dimension Data heeft aangenomen. Per 1 januari 2017 wordt hij in het Europese managementteam verantwoordelijk voor de ‘Digitale Infrastructuur’-strategie en go-to-market. Dees wil groei van de Dimension Data-businessunits Network Integration, Security en Datacenter realiseren, en de samenhang hiertussen relevanter maken voor cliënten.

Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.