Jeroen van Hamersveld Managing Director Dimension Data Nederland

Dimension Data, de wereldwijde leverancier van IT-diensten en -oplossingen, krijgt per 1 januari 2017 een nieuwe Managing Director in Nederland. Jeroen van Hamersveld (48) neemt het stokje over van Jan Willem Dees.

Van Hamersveld voltooide de opleiding Computer Systems Networking and Telecommunications aan de Hogeschool Utrecht. Hij werkte bij een aantal systems integrators en IT-bedrijven, waaronder Nortel en KPN. In 1997 startte Van Hamersveld bij In Time Netbuilding, een bedrijf dat in 2001 werd overgenomen door Dimension Data. Van Hamersveld is momenteel Services Director bij Dimension Data Nederland en maakt deel uit van het Nederlandse managementteam. De komende weken werkt hij samen met Dees aan een naadloze overgang.

De bedrijfsstrategie van Dimension Data blijft ongewijzigd. IT-dienstverlening en de verdere ontwikkeling daarvan staan centraal. Dees: “Jeroen van Hamersveld heeft brede kennis van de Nederlandse IT-markt en uitgebreide ervaring met de klanten. Met zijn achtergrond in de IT-dienstverlening is hij de uitgelezen Managing Director voor Dimension Data in Nederland.”

De positie van Managing Director kwam vrij doordat Jan Willem Dees een nieuwe functie binnen Dimension Data heeft aangenomen. Per 1 januari 2017 wordt hij in het Europese managementteam verantwoordelijk voor de ‘Digitale Infrastructuur’-strategie en go-to-market. Dees wil groei van de Dimension Data-businessunits Network Integration, Security en Datacenter realiseren, en de samenhang hiertussen relevanter maken voor cliënten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.