SafeBreach selecteert cybersecurityspecialist ON2IT als eerste Europese partner

Cybersecurityspecialist ON2IT gaat een samenwerking aan met SafeBreach, pionier op het gebied van doorlopende securityvalidatie. ON2IT is de eerste Europese partner van SafeBreach.

Organisaties wereldwijd vechten continu tegen een toenemend aantal security-incidenten en datalekken. Het SafeBreach-platform biedt organisaties vanuit een hackersperspectief zicht op hun securityprotocollen voor uitgebreide en doorlopende beveiligingsbeoordeling, -validatie en -verslag. SafeBreach test op automatische wijze aanvalsmethoden met behulp van een Hacker’s Playbook bestaand uit onderzoek(sdata) gebaseerd op waargebeurde incidenten. SafeBreach bekijkt kwetsbaarheden in de context van de systemen waarin ze voorkomen en de invloed die ze hebben op de netwerkrelaties. Zo wordt de omvang van de impact van een echte aanval geanalyseerd. Dit stelt klanten vervolgens in staat gaten in hun infrastructuur op slimme wijze te dichten, waardoor meer schade wordt voorkomen.

on2it “ON2IT is een ideale partner, omdat het bedrijf uitstekende kennis heeft van beveiliging en succesvol samenwerkt met bedrijven als Palo Alto Networks en VMware”, zegt Simon Naldoza, vicepresident Strategic Alliances van SafeBreach. “ON2IT heeft laten zien dat het de beste securityoplossingen kan integreren voor zijn Europese zakelijke klanten. Het securityvalidatieplatform van SafeBreach is een aanvulling op het bestaande portfolio van ON2IT.”

“De oplossing van SafeBreach, die securityprotocollen test en de impact van aanvallen analyseert, wordt door CISO’s en CSO’s met open armen ontvangen”, zegt Marcel van Eemeren, oprichter en CEO van ON2IT. “Aan het tijdperk van jaarlijkse en driemaandelijkse IT-audits komt een einde. Moderne bedrijfsomgevingen en cloudmigratie vergen continue realtime bedreigingsanalyse. SafeBreach voorziet zakelijke klanten als het ware van een geautomatiseerd in-house securityteam. Door aanvallen in een veilige omgeving te simuleren, krijgen organisaties de tijd om kritieke risico’s aan te pakken en de incidentrespons in het geval van een lek in het algemeen te verbeteren.”

Meer over
Lees ook
Orange Business transformeert IT en lanceert eerste Prisma SASE met SP Interconnect

Orange Business transformeert IT en lanceert eerste Prisma SASE met SP Interconnect

Orange Business Orange Cyberdefense en Palo Alto Networks hebben hun samenwerking verder versterkt met Palo Alto Networks Prisma SASE met Service Provider (SP) Interconnect.

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet breidt Universal SASE uit via strategische samenwerking met Digital Realty

Fortinet maakt bekend dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Digital Realty. Dit bedrijf is ’s werelds grootste leverancier van cloud- en carrier-neutrale oplossingen voor datacenters, colocatie en interconnects.

Forescout en Secior starten een strategische partnerschap

Forescout en Secior starten een strategische partnerschap

Forescout en Secior starten een strategische partnerschap om gezamenlijk de cyberbeveiliging van hun klanten te versterken. Dit partnerschap zal real-time zichtbaarheid, risicomanagement, continue dreigingsmonitoring en NIS2-compliance services bieden voor de hele onderneming, inclusief campus, datacenter, externe werknemers, cloud, mobiel, IoT, O1