Fortinet opent nieuw Europees cloud-datacenter

Fortinet heeft een nieuw Europees FortinetCloud-datacenter geopend in Duitsland. Europese organisaties krijgen daarmee toegang tot het breedste en meest volwassen aanbod van gehoste beveiligingsoplossingen binnen de branche en kunnen erop vertrouwen dat hun gevoelige informatie binnen de grenzen van de EU blijft.

FortinetHet Europese cloud-datacenter van Fortinet maakt een einde aan zorgen rond de privacy en databescherming en maakt het eenvoudiger om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving. Bedrijven in de EU kunnen cloud-gebaseerde beveiligingsoplossingen afnemen en profiteren van de uitgebreide bescherming van de Fortinet Security Fabric. Het Europese cloud-datacenter ondersteunt het regionale gebruik van de uitgebreide beveiligingsoplossingen van Fortinet. Het nieuwe datacenter biedt organisaties in de EU de flexibiliteit om het gebruiksmodel te kiezen dat het beste bij hun behoeften aansluit. ICT-afdelingen kunnen profiteren van de beheerefficiëntie van cloud-diensten en de FortiCloud– en FortiSandbox Cloud SaaS-oplossingen inzetten met de zekerheid dat gevoelige informatie nooit de EU verlaat.

Wereldwijde beveiliging, lokale databescherming en privacy 

Het beschermen van organisaties tegen het steeds geavanceerdere en exponentieel groeiende bedreigingslandschap vraagt om een geïntegreerde, op samenwerking gebaseerde beveiligingsinfrastructuur met een hoog aanpassingsvermogen. De Security Fabric-aanpak van Fortinet verandert de manier waarop bedrijven over hun beveiliging nadenken. Deze benadering voorziet in een geïntegreerde beveiligingsinfrastructuur die kan worden opgeschaald om de gehele organisatie en alle bedreigingskanalen te omspannen.

Vincent Zeebregts, country manager Fortinet Nederland: “Bedrijven van elke omvang moeten flexibel, lean en schaalbaar zijn om op wereldwijde schaal te kunnen concurreren in de digitale economie. Om deze reden overwegen veel organisaties om over te stappen op cloud-diensten. Zij worden daar echter van weerhouden door zorgen rond de informatiebeveiliging en privacy. Fortinet heeft een nieuw Europees cloud-datacenter geopend om een einde te maken aan deze obstakels. Europese bedrijven kunnen nu een beroep doen op een beveiligingsoplossing die vanuit een cloud in de EU wordt aangeboden en met hun organisatie mee kan groeien.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *