G Data nodigt u uit voor Infosecurity.nl

Infosecurity.nl, grootste IT security evenement van Nederland, vindt dit jaar op 2 en 3 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. G DATA is net als elk jaar vertegenwoordigd op de beurs en nodigt u van harte uit Infosecurity.nl te bezoeken.
InfoSecurity.nlOp het event komen allerlei security gerelateerde onderwerpen aan bod, waaronder ransomware. Dit is is één van de snelst groeiende cyberbedreigingen van ondernemingen. Hoe groot is het probleem eigenlijk? En welke stappen kun je als ondernemer nemen om het risico in te perken? En welke technologieën biedt G DATA om computers tegen ransomware te beschermen? Deze en meer vragen worden beantwoord door Security Evangelist Eddy Willems. Hij geeft op de stand een presentatie over ransomware. Eddy Willems spreekt zowel op 2 als op 3 november om 12.00 uur en om 15.00 uur op stand 01.C123.

Managed Services

Steeds meer ondernemingen, zowel groot als klein, hebben geen tijd of zin meer om hun expertise over cybergevaren en IT security goed op peil te houden en hun beveiliging op de laatste stand der techniek af te stemmen. Voor die bedrijven kan G DATA Managed Endpoint Security uitkomst bieden. De automatiseerder, IT-specialist of IT-reseller kan de eindgebruiker alle zorgen uit handen nemen en de beveiliging altijd real-time op afstand beheren en optimaliseren. Spreek één van de medewerkers van G Data tijdens Infosecurity.nl aan om hier meer informatie over te krijgen.

G DATA Managed Endpoint Security for Azure is nu beschikbaar. Vanaf nu kunt u de IT beveiliging van G DATA ook binnen de cloud-omgeving van Microsoft gebruiken. U kunt zelfs kiezen voor de Duitse cloud van Microsoft, waarmee uw documenten onder de Duitse dataprotectiewetgeving vallen en veilig zijn voor inlichtingendiensten en overheidsspionage. Stuart Wheeler, Global Manager Technical Presales van G DATA geeft hierover meer informatie in een dagelijkse presentatie op de stand. Wheeler spreekt zowel op 2 als 3 november om 14.00 uur op stand 01.C123.

Gratis toegangskaarten

Vraag nu uw gratis toegangskaarten voor Infosecurity.nl aan! Stuur hiervoor een mailtje naar sales@gdata.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *