Avast rondt overname van AVG af

Avast maakt bekend de overname van concurrent AVG te hebben overgenomen. De bedrijven gaan voortaan onder dezelfde naam opereren.

Avast heeft de overname van AVG afgerondOp korte termijn verandert er voor klanten van beide bedrijven niets aan de ondersteuning van producten. Avast belooft in de nabije toekomst alle producten en diensten van beide bedrijven te zullen ondersteunen. Zowel Avast als AVG leveren anti-virusoplossingen die zowel in gratis als betaalde variant beschikbaar zijn.

De overname van AVG door Avast werd in de zomer aangekondigd. Avast betaalt 1,2 miljard euro voor AVG. Ondanks dat de overname officieel is afgerond heeft Avast nog niet alle aandelen van AVG in handen. Op dit moment is ruim 85% van de aandelen in bezit van Avast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *