Fox-IT stelt Joost Halkes aan als Managing Director

Per 1 november 2016 treedt Joost Halkes (38) aan als de nieuwe Managing Director van Fox-IT. Fox-IT heeft een toppositie op de securitymarkt in de Benelux en Joost gaat zich richten op het internationaal uitbouwen van die positie.

Joost Halkes: “Cybersecurity is voor iedereen en elke organisatie onmisbaar geworden. Fox-IT is dé partij om hier een goede invulling aan te geven. Ik kijk er naar uit om samen met het team en de fantastische technologie die Fox-IT ontwikkeld heeft, vorm te geven aan de internationale ambities van het bedrijf.”

Voor zijn komst naar Fox-IT bekleedde Joost Halkes verschillende director functies binnen bol.com. Hij gaf onder andere leiding aan het team dat de productcatalogus van bol.combeheert. Joost was hier verantwoordelijk voor een complexe IT-omgeving, met onder meer zware big data- en security-onderdelen. Voor bol.com heeft Joost diverse internationale leidinggevende functies bekleed bij Groupon. Hij begon zijn carrière bij de Boston Consulting Group als strategieconsultant. Hij is opgeleid aan de TU Delft en INSEAD.

Joost volgt Menno van der Marel op, de huidige MD en medeoprichter van Fox-IT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.