Politie neemt server in beslag die is gebruikt voor cybercrime

De Nederlandse politie meldt woensdag 21 september een server in beslag te hebben genomen die is gebruikt voor cybercriminaliteit. Uit informatie zou zijn gebleken dat de server is gebruikt voor de verkoop van gestolen creditcards, het aanbieden van distributed denial of service (DDoS)-aanvallen en het uitvoeren van dergelijke aanvallen.

PolitieDe politie laat in het midden bij welk bedrijf de server in beslag is genomen. Wel wordt gemeld dat de server in beslag is genomen in een datacenter dat is gevestigd aan de Industrieweg in Naaldwijk. De recherche stelt een onderzoek in naar de klant die eigenaar is van de in beslag genomen server.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.