Oracle neemt cloud beveiligingsbedrijf Palerra over

Oracle neemt Palerra over, een leverancier van software voor het beveiligen van cloud diensten. Oracle wil de LORIC dienst van Palerra gaan combineren met zijn eigen Oracle Identity Cloud Service (IDaaS).

OracleLORIC is een cloud gebaseerde oplossing van Palerra waarmee inzicht kan worden verkregen in het gebruik van de cloud, cloud diensten kunnen worden beveiligd en het gedrag van gebruikers kan worden geanalyseerd. Door deze oplossing te combineren met zijn eigen IDaaS wil Oracle de beveiliging, applicaties, API’s, data en infrastructuur bieden om klanten te helpen veilig de cloud te omarmen.

Financiële details over de overname zijn niet bekend gemaakt. De overname moet nog worden goedgekeurd door aandeelhouders. Beide bedrijven blijven onafhankelijk opereren tot de overname is afgerond. Het management en het team van Palerra treedt zodra de overname is afgerond in dienst bij Oracle. Oracle stelt de product roadmap van Palerra nog te onderzoeken en klanten van het bedrijf op korte termijn op de hoogte te zullen stellen van verdere ontwikkelingen. Oracle belooft klanten van Palerra een betere integratie met andere producten van Oracle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *