Gratis masterclass over bescherming van persoons- en bedrijfsgegevens

Alert Online

NextTech Security en G DATA organiseren als onderdeel van de door het Ministerie van Veiligheid en Justitie geïnitieerde cyber awareness-campagne Alert Online op 4 oktober gezamenlijk de gratis masterclass “Bescherming van persoons- en bedrijfsgegevens”. In deze masterclass leren deelnemers hoe zij hun organisatie kunnen beschermen tegen datalekken en social engineering. Het gaat om een interactieve en informatieve sessie, waarbij u tips en handvatten krijgt om de kroonjuwelen van uw organisatie beter te beschermen.

De cyber awareness-campagne Alert Online wordt georganiseerd van 3 tot en met 11 oktober 2016. De gratis seminar die NextTech Security en G DATA organiseren is onderdeel van deze campagne. Social Engineering en datalekken staan tijdens de seminar centraal. Tijdens de masterclass krijgt u onder andere antwoord op vragen als:

  • Wat zijn de kroonjuwelen van mijn organisatie?
  • Hoe wordt social engineering toegepast?
  • Hoe worden hedendaagse phishing aanvallen uitgevoerd?
  • Hoe het zit met de juridische aansprakelijkheid bij datalekken?
  • Geldt de meldplicht datalekken bij een infectie met ransomware?

Maak kans op een gratis phishing-onderzoek

NextTech verloot tijdens deze masterclass een phishing onderzoek. Een dergelijk onderzoek maakt inzichtelijk in welke mate collega’s binnen uw organisatie in staat zijn om ‘moderne’ phishing te herkennen. Het phishing onderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Projectinventarisatie
  • Veilige phishing mail
  • Onderzoeksrapport

Agenda

14.00 uur – Welkom
14.15 uur – G DATA – Social engineering, malware en ransomware
14.45 uur – Pauze
15.00 uur – Mr. E. (Erik) Doornbos – Meldplicht datalekken en juridische aansprakelijkheid
15.30 uur – NextTech Security – Social engineering en phishing
16:00 uur – Verloting phishing onderzoek
16.05 uur – Netwerkborrel

Het gratis seminar wordt georganiseerd in het Atrium Business Center aan de Sloterweg 303 in Badhoevedorp om 14:00 uur op 4 oktober 2016. Meld u direct aan voor deze masterclass.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *