SecureLink neemt Brits beveiligingsbedrijf Nebulas over

Het beveiligingsbedrijf SecureLink neemt het Britse securitybedrijf Nebulas over. De overname helpt SecureLink de Britse markt te betreden.

Securelink-Logo-RGB-300x84 SecureLink is al langer actief in zowel de Benelux en de Noordse landen. Met de overname van Nebulas krijgt SecureLink nu ook voet aan de grond in het Verenigd Koninkrijk (VK). De gezamenlijke organisatie beschikt over drie onafhankelijke Security Operations Centers (SOC’s) en vier Network Operating Centers (NOC’s). SecureLink wil door de overname één van de grootste kenniscentra ter wereld vormen op het gebied van cybersecurity en kritieke infrastructuur, maar in totaal zo’n 550 specialisten.

Als onderdeel van de overname treedt Nick Garlick, algemeen directeur van Nebulas, toe tot het management van SecureLink. Garlick gaat rapporteren aan Marco Barkmeijer, CEO van SecureLink Group. Naar verwachting draait het gecombineerde bedrijf in kalenderjaar 2016 een omzet van 235 miljoen euro. De hoofdkantoren van het bedrijf blijft gevestigd in Sliedrecht, Nederland en Malmö, Zweden.

Meer over
Lees ook
DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Overname Tessian door Proofpoint

Overname Tessian door Proofpoint

Proofpoint Inc., een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, kondigt vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen.