G DATA’s beveiligingsoplossingen krijgen topscore van Virus Bulletin

De experts van het Britse IT-magazine ‘Virus Bulletin’ hebben in hun meest recente vergelijkende test 40 beveiligingsoplossingen onder de loep genomen. Er werd vooral gekeken naar bescherming en systeembelasting. G DATA AntiVirus heeft perfect gepresteerd op het gebied detectie: 100% van de malware werd zowel in de on demand als in de on access scan gedetecteerd en geblokkeerd – zonder daarbij valse alarmen te slaan.

G DATA bereikte ook een bijna perfecte score in de RAP-quadrant, waarin de reactieve detectie en proactieve detectie (van respectievelijk reeds bekende en nog onbekende malware) worden beoordeeld. De testers roemen de G DATA CloseGap-technologie die in alle G DATA-oplossingen is geïntegreerd. Ook was er lof over de geringe systeemimpact. G DATA heeft dan ook met gemak de VB100-award verdiend.

Virusbulletin_Perf-Resp-Consumer-Apr16-2_67064w800h590Details over de test

Geteste oplossingen: 40 verschillende oplossingen waaronder G DATA AntiVirus

Besturingssysteem: Windows 8.1

Uitgevoerd door: Virus Bulletin – www.virusbtn.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *