BDO neemt bedrijfsonderdeel CompLions over

logo_complions

BDO Accountants & Adviseurs neemt het bedrijfsonderdeel Business Consultancy over van CompLions, een specialist op het gebied van cybersecurity, privacy, risicomanagement en informatiebeveiliging. CompLions Business Consultancy richt zich met name op adviesdiensten aan bedrijven. De softwaretak van CompLions is geen onderdeel van de overname.

Met de overname versterkt BDO zijn huidige informatiebeveiligingstak. CompLions gaat zich primair richten op de verdere ontwikkeling en groei van zijn softwareactiviteiten. Uitgangspunt bij de voorgenomen overeenkomst is dat de business consultants van CompLions overgaan naar BDO.

Ambitie

“Deze overname is een prachtige stap in de realisatie van onze groeiambitie en sluit perfect aan bij onze strategie om als full service bureau de beste kwaliteit en service aan onze klanten te bieden,” zegt Hans van Gils, partner en voorzitter van de directie Consultancy bij BDO. “Cybersecurity is en blijft een ‘hot topic’ in onze samenleving. Deze overname zorgt voor een forse uitbouw van onze dienstverlening op dit gebied waardoor wij onze klanten nog beter kunnen ondersteunen. Samen met de komst van Sandra Konings als nieuwe BDO-partner, tot voor kort Chief Security Officer bij ASML én een alom gewaardeerde specialist op het gebied van cybersecurity, zien wij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.”

Continuïteit

Marcel Lavalette en Ron Boscu, de directieleden van CompLions, zijn uitermate tevreden over de voorgenomen overname: “We zien in BDO een betrouwbare en deskundige partner die op een professionele wijze onze adviesdiensten verder gaat uitbouwen en integreren.”

De heren hebben er alle vertrouwen in dat hun medewerkers bij een goede werkgever in dienst komen. “We weten zeker dat BDO naast de continuïteit ook de persoonlijke loopbaanontwikkeling van onze medewerkers waarborgt. Wij kunnen onze aandacht nu geheel richten op onze softwaretak. Hier ligt veel potentie en we zien daar veel marktkansen.”

Meer over
Lees ook
DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Overname Tessian door Proofpoint

Overname Tessian door Proofpoint

Proofpoint Inc., een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, kondigt vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen.