IonIT genomineerd voor Trusted Advisor of the Year 2016

IonIT is door Channelweb genomineerd voor de ‘Trusted Advisor of the Year’ award. Samen met de andere genomineerden – BPSolutions, Insight, QNH Cobsulting en Tectrade – dingt het bedrijf mee naar deze award voor de partner waarvan de markt de adviezen het meest waardeert.

Uit de partijen die zijn voorgedragen is een selectie gemaakt door experts, resellers, distributeurs, eindgebruikers en de Channelweb redactie. Deze vakjury heeft IonIT voorgedragen als genomineerde voor de categorie ‘Trusted Advisor of the Year’. De onderbouwing van de jury:

‘Na de fusie met Oxford Computer Group Benelux heeft IonIT een team gecreëerd dat inspeelt op de hybride Identity & Access Management (IAM) ontwikkelingen in de markt. Het ondersteunt zo bedrijven bij het veilig houden van hun bedrijfsdata terwijl hun gebruikers altijd, overal en vanaf elk device kunnen werken. Als trusted advisor ondersteunt IonIT met strategische begeleiding, implementatie en support. Daarmee is het naar eigen zeggen één van de drie gespecialiseerde hybride IAM-bedrijven in de Benelux’.

Georg Grabner, managing partner van IonIT:  “Wij zien deze nominatie als bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening die wij met ons geweldige team van IAM experts gezamenlijk hebben neergezet. De nieuwe weg die we ingeslagen zijn als technologie onafhankelijk adviseur blijkt de juiste te zijn. Dit wordt niet alleen door onze klanten bevestigd maar nu ook met deze nominatie.” 

De winnaar van deze award wordt bepaald door een vakjury met eindgebruikers én door online stemmers. Er kan t/m 13 november 2016 gestemd worden op de website van Channelweb, waarna op 7 december de winnaar bekendgemaakt wordt tijdens een award show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.