WatchGuard neemt HawkEye G technologie over van Hexis Cyber Solutions

WatchGuard Technologies maakt bekend HawkEye G te hebben overgenomen van Hexis Cyber Solutions. Deze technologie helpt organisaties bij het tijdig opsporen en onschadelijk maken van cyberdreigingen.

Geavanceerde zero-day aanvallen komen steeds vaker voor. Zowel kleine als grote organisaties lopen het risico op dit type cyberaanvallen, waarbij hackers misbruik maken van een kwetsbaarheid die op dat moment nog niet bekend is bij de ontwikkelaars. Tegelijkertijd hebben veel organisaties geen goed zicht op hun netwerk. Daardoor zijn ze extra kwetsbaar, omdat het veel langer duurt voordat ze een aanval in de gaten hebben.

Dreigingen zichtbaar maken

Het HawkEye G-platform van Hexis maakt dreigingen zichtbaar en geeft organisaties de tools om zowel snel als effectief op cyberincidenten te reageren. WatchGuard gaat de response- en detectiefunctionaliteit op korte termijn integreren in het eigen securityplatform. De distributie naar de ruim 75.000 eindgebruikers van WatchGuard verloopt via het wereldwijde netwerk van managed security service providers (MSSP's) en resellers.

"Met de combinatie van HawkEye G en WatchGuard zijn organisaties beter voorbereid op het constant veranderende dreigingslandschap", zegt Prakash Panjwani, CEO van WatchGuard. "Het hele netwerk wordt immers zichtbaar, van de firewall tot endpointapparaten als laptops en smartphones. Deze aankoop sluit aan bij onze missie om toegankelijke security-oplossingen van enterprisekwaliteit te leveren aan kleine en middelgrote organisaties."

Meer over
Lees ook
DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Overname Tessian door Proofpoint

Overname Tessian door Proofpoint

Proofpoint Inc., een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, kondigt vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen.