ESET vernieuwt partnerprogramma

ESET Nederland breidt zijn partnerprogramma voor 2016 verder uit. De securityspecialist wil samen met zijn huidige en nieuwe partners zich hardmaken voor de groei van de securitymarkt in Nederland. Centraal staan een pro-actieve houding ten opzichte van partners, partnerregelingen en een nadruk op actieve kennisdeling.

ESET wil met het vernieuwde partnerprogramma zijn partners maximaal laten meeprofiteren van de groeiende security-markt. Het biedt daarvoor opties en mogelijkheden voor partners van iedere grootte en relatievorm.

Leadgeneratie

Daarnaast biedt ESET meerdere programma's om voor haar partners meerwaarde te creëren. Zo heeft de beveiligingsfabrikant voor de grotere partners een leadprogramma en een leadgeneratieprogramma. Het kan daarmee zowel warme als koude leads zo goed mogelijk bij de prospect passende partners onderbrengen.

Grotere partners hoeven daarnaast dankzij het dealregistratieprogramma daarnaast niet te vrezen dat hun inspanningen ten gunste van concurrenten komen. Hiermee worden channel-conflicten voorkomen. Partners hoeven na de registratie van hun deal niet te vrezen dat hun inspanningen ten gunste van concurrenten komen. Bovendien biedt ESET hen extra marge en verkoopondersteuning.

Cashback-regeling

Voor nieuwe en kleinere partners is een cashback-regeling beschikbaar. Zo is de verkoop van ESET-oplossingen ook in een vroeg stadium van het partnerschap financieel aantrekkelijk. Via het partnerprogramma biedt ESET in samenwerking met Master IT security trainingen aan, waarmee security professionals worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Ook is via de website een informatiepakket beschikbaar.