ESET helpt Youfone-gebruikers mobiele en vaste apparaten te beveiligen

Abonnee’s van Youfone kunnen voortaan voor twee euro per maand twee apparaten beveiligen met ESET Multi Device Security Pack-software. Deze beschermt smartphones, desktops en tablets tegen onder andere phishing, malware, spam en diefstal. De twee partijen hebben hiervoor een partnerovereenkomst afgesloten.

ESET1Smartphones spelen een grote rol in het dagelijks leven. De toestellen bevatten steeds meer data. De gevolgen van verlies, diefstal of cybercriminaliteit zijn daardoor nog nooit zo ernstig geweest als nu. Toch blijft met name de beveiliging van mobiele devices vaak achter. Gebruikers zijn volgens een onderzoek van Telecompaper wel op de hoogte van de gevaren, maar 43 procent heeft nog geen maatregelen getroffen.

Hier speelt ESET op in door een partnership aan te gaan met Youfone. Dit maakt het mogelijk Youfone-gebruikers beveiliging voor mobiele en vaste apparaten te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.