G DATA presenteert mobiele internetbeveiliging op Mobile World Congres

mobiele-beveiliging

“Mobile is everything” is het thema van het Mobile World Congress 2016 in Barcelona. Chatten, surfen en internetbankieren gebeurt steeds vaker via mobiele apparaten. Onderzoek van De Nederlandsche Bank wijst uit dat één op de vier Nederlanders in 2014 gebruik maakte van mobiel bankieren, terwijl ook in België zit mobiel bankieren in de lift. Het beveiligen van mobiele apparaten is dan ook steeds van steeds groter belang. G DATA toont tijdens de Mobile World Congres van 22 tot 25 februari in Barcelona hoe gebruikers hun iOS- en Android-toestellen goed kunnen beveiligen.

Op het Mobile World Congres toont G Data verschillende producten:

  • G DATA Mobiele Internet Security: iOS-gebruikers kunnen nu ook hun digitale privacy en internet beschermen met de beveiliging van G DATA. Android-gebruikers hebben deze mogelijkheid al langer.
  • Een nieuwe geïntegreerde VPN-module. Om digitale privacy te garanderen, heeft G DATA een VPN-functie in zijn mobiele beveiligingsoplossingen geïntegreerd.
  • Een nieuwe QR-codescanner met geïntegreerd phishing-filter voor bescherming tegen cybercriminelen en datadieven.

G DATA is op de beurs te vinden in hal 6, op stand 6B40.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

De kogel is door de kerk! In navolging van de Tweede Kamer stemde ook de Eerste Kamer op 19 april 2023 vóór de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz). Dit houdt in dat de uitwisseling van patiëntgegevens tussen zorgaanbieders voortaan verplicht elektronisch verloopt.

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert, de leverancier van digitaal vertrouwen, heeft het onderzoek 'Digitaal vertrouwen: de stand van zaken in 2022' gepubliceerd. Daaruit blijkt dat bijna de helft van de consumenten (47%) al eens is overgestapt naar een ander bedrijf doordat ze het vertrouwen in de digitale beveiliging van een bedrijf verloren. Als bedrijven hun digitaal vert1