Grip op uw informatiebeveiliging met het Security Operations Center van Fox-IT

Cover_MSS_brochure_NED

Voorbereid op Meldplicht Datalekken

U wilt grip krijgen op uw informatiebeveiliging, maar twijfelt tussen een eigen Security Operations Center (SOC) of het uitbesteden hiervan? Dan zijn Fox-IT’s Managed Security Services (MSS) een goede keuze voor u.

24/7 monitoring

Vanuit Fox-IT’s Security Operations Center (SOC) houden onze securityspecialisten uw systemen en netwerken 24/7 in de gaten. Zij detecteren en onderzoeken bij al onze klanten cyberdreigingen en verdachte activiteiten, zoals hackpogingen, datalekken of virusuitbraken. Alleen bij échte, gevalideerde incidenten wordt binnen 15 minuten gedegen onderzoek gedaan en wordt u geïnformeerd over de dreiging. U hoort hoe u deze het beste kunt aanpakken en hoe u deze in de toekomst kunt voorkomen. Door snel te handelen voorkomt u niet alleen een potentiële crisis, u kunt hierdoor ook adequaat voldoen aan de nieuwe Meldplicht datalekken die per 1 januari 2016 ingaat.

Hulp bij eigen SOC

Als securitypartner helpen wij u de juiste keuzes te maken om grip te krijgen op uw informatiebeveiliging. Onze monitoringsinformatie en kennis kunt u gebruiken om uw securitybeleid te formuleren of aan te scherpen en zo uw preventiemaatregelen verder te verbeteren. Of om in de toekomst een eigen SOC op te zetten en zo (een deel van) de monitoringsactiviteiten zelf uit te voeren. Fox-IT ondersteunt haar klanten via specifieke opleidingsprogramma’s om de kennis en capabilities op te bouwen om die stap zorgeloos te kunnen maken. Dat is de flexibiliteit en meerwaarde van Fox-IT’s Managed Security Services.

Meer informatie? Vraag de brochure aan

Wilt u meer weten over Fox-IT’s Managed Security Services? Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt per e-mail een brochure.

[contact-form-7 id="10260" title="Whitepaper Fox-IT"]