Flowmon Networks Benelux verdubbelt groei in 2015

De leverancier van netwerkmonitoring- en beveiliging Flowmon Networks maakt bekend dat de groei in de Benelux in 2015 verdubbelt. Flowmon Networks levert oplossingen voor het monitoren en analyseren van netwerkverkeer om securitydreigingen te detecteren.

Flowmon NetworksHet bedrijf wijt de groei vooral aan de levering van oplossingen aan de zorgsector en financiële dienstverleners. Verder hebben een aantal Internet en cloud-serviceproviders geïnvesteerd in FlowMon-implementaties en zijn Aazoo, Quanza en Simac BMS aangesteld als nieuwe partners. In Nederland werkt Flowmon Networks al langere tijd samen met de resellers Infradata, Securelink en Vosko.

DDoS-aanvallen tegenhouden

Flowmon Networks is de nieuwe naam van het onlangs in twee bedrijven gesplitste Invea-Tech uit Tsjechië. De oplossingen van deze netwerkspecialist worden in Nederland al geruime tijd gebruikt door onder andere RoutIT en SURFnet, voor het monitoren van hun netwerkverkeer. Verder heeft NaWas de technologie van Flowmon Networks geïntegreerd in de Nederlandse ‘scrubbing’ oplossing voor het snel verwerken van DDoS-aanvallen.

Veel organisaties investeren in het beveiligen van de eigen netwerkinfrastructuur. Voldoende zicht op het gebruik van externe verbindingen ontbreekt echter vaak. Flowmon Networks vergroot dat inzicht door het volledige netwerkverkeer te monitoren en analyseren. Daardoor zijn zowel interne als externe securitydreigingen te ontdekken.

2 Responses to Flowmon Networks Benelux verdubbelt groei in 2015

  1. Flowmon Networks Benelux verdubbelt groei in 2015 bit.ly/1XkWoZw

  2. Flowmon Networks Benelux verdubbelt groei in 2015: De leverancier van netwerkmonitoring- en beveiliging Flowmo… bit.ly/1XkWoZw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.