Acronis en ID Quantique werken samen bij bescherming cloud-data

Acronis en ID Quantique gaan samenwerken om bedrijven te beschermen tegen toekomstige beveiligingsdreigingen die te maken hebben met de ontwikkeling van decryptie-technieken en de komst van quantum computing.

Acronis zal samen met ID Quantique ‘quantum-safe’ encryptie toepassen op Acronis cloud-oplossingen. Dit is de eerste keer dat een leverancier van cloud-databescherming dit doet.

Deze functionaliteiten helpen bedrijven om de toenemende hoeveelheid data, die zich buiten de firewall en op verschillende mobiele apparaten bevindt, te beschermen. Ook wordt zo voorkomen dat ongeautoriseerde gebruikers, zoals hackers en andere cybercriminelen, toegang krijgen tot de data van Acronis klanten. Dit betreft zowel data in transit als data die in de cloud is opgeslagen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.