RedSocks benoemt Tjeerd Bloembergen tot Chief Executive Officer

RedSocks heeft Tjeerd Bloembergen benoemd tot nieuwe Chief Executive Officer. Bloembergen heeft als belangrijkste taak de organisatie verder te professionaliseren en een internationale uitbouw te realiseren. Daarnaast zal hij zich richten op het onderhouden van het contact met aandeelhouders en partners van RedSocks.

Tjeerd Bloembergen (53) werkte eerder als Business Unit Director bij datacenter infrastructuur- en cloudspecialist Proact, waar hij verantwoordelijk was voor de Benelux en Spanje. Daarvoor was hij CEO en eigenaar bij het bedrijf Databasement, dat hij 4,5 jaar geleden verkocht aan Proact. In deze posities heeft hij bewezen in staat te zijn een onderneming in de start-up fase te laten groeien.

RedSocks werd twee jaar geleden opgericht en staat nu op het punt om de volgende fase in te gaan. In deze nieuwe fase wil het bedrijf marktaandeel vergroten en internationaal doorbreken. Dit streven sluit aan bij de ervaring en ambities van Bloembergen.

Pim Cornelissen, voormalig CEO bij RedSocks is enthousiast over de benoeming van Bloembergen: “Vanuit zijn rol als ondernemer, maar ook als bestuurder kent Bloembergen zowel de mogelijkheden als de beperkingen van een start-up. Hij is sterk in het zoeken naar de balans tussen gezonde groei en snelle ontwikkeling en dit is juist waar RedSocks in deze fase behoefte aan heeft. Ook zijn managementervaring en kennis van de regio’s waarin wij willen groeien zullen van pas komen in zijn rol als CEO.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.