BalaBit introduceert wereldwijde online ethische hackercompetitie

BalaBit en Silent Signal introduceren de eCSI Hacker Playground. Deze wereldwijde competitie is speciaal ontwikkeld voor BalaBits deelname aan Black Hat USA 2015 in Las Vegas van 31 juli 2015 tot en met 9 augustus 2015.

Deelname aan het spel staat open voor penetratietesters, IT-beveiligingsexperts en iedereen die meer wil weten over IT-kwetsbaarheden op basis van concrete praktijkvoorbeelden. Deelnemers aan de Black Hat USA 2015-conferentie kunnen rekenen op on-site technische ondersteuning in de stand van BalaBit (standnummer 566 op 5 en 6 augustus 2015). Deelnemers aan de eCSI Hacker Playground krijgen de kans om binnen de kaders van de competitie zonder juridische gevolgen een computermisdrijf te plegen en te laten zien hoe ze daarin slagen zonder sporen achter te laten. Zij mogen gebruik maken van de meeste hackingmethoden en tools. De winnaars worden gekozen op basis van de snelheid waarmee ze de hoogste privilegeniveaus bereiken. Er zijn speciale prijzen beschikbaar voor Best Backdoor-oplossing en voor National Heroes. Deze laatsten zijn deelnemers die de uitdaging binnen hun eigen land volbrengen.

Aanmelding voor de eCSI Hacker Playground is mogelijk tot 1 augustus 2015, 9.00 uur Nederlandse tijd. De competitie begint op 1 augustus 2015 om 9.00 uur Nederlandse tijd en duurt tot 10 augustus 2015, 9.00 uur Nederlandse tijd.

Voor registratie en meer informatie, klik hier. Volg @eCSIhack op twitter of volg de BalaBit-blog voor het meest recente eCSI Hacker Playground-nieuws.