Zycko rolt nieuw KEMP trainingsprogramma uit

Zycko is ‘Authorized Trainings Partner van KEMP’ en gaat vanaf heden het trainingsprogramma uitbreiden met Advanced trainingen in Nederland en België.

image002“Al eerder gaven wij de Certified Engineer trainingen van KEMP in Nederland en daar komen nu de Advanced technische inhoudelijke trainingen bij. Tevens wordt de mogelijkheid voor het volgen van trainingen in België er aan toegevoegd”, zegt Arthur de Klerck, regional sales manager van Zycko Benelux. “De eerste reacties van KEMP en haar partners zijn zeer positief. Zowel KEMP als de partners hadden een duidelijke behoefte aan een partij die hun technische LoadMasterkennnis daadwerkelijk vergroot.”

“We zien duidelijk dat veel bedrijven kritisch blijven bij een juiste prijs/prestatie verhouding voor investeringen in Loadbalancers en application delivery toepassingen” verteld ook Jerry Gopal, Sales  Manager voor KEMP in de Benelux. Gelukkig heeft KEMP hiervoor het juiste brede en schaalbare portfolio en is Zycko erg behulpzaam en flexibel in haar logistieke proces om samen met haar partners bedrijven goed te adviseren en te helpen”.

Kijk hier voor een overzicht van de eerst volgende trainingen van KEMP Technologies in de Benelux.

 

One Response to Zycko rolt nieuw KEMP trainingsprogramma uit

  1. Leigh schreef:

    likes this.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.