‘Sophos neemt e-mailbeveiliger Reflexion Networks over’

Sophos neemt deze week Reflexion Networks over. Reflexion Networks biedt oplossingen voor e-mailbeveiliging en -archivering gericht op het mkb.

Dit meldt CRN op basis van anonieme bronnen binnen Sophos. De onderhandelingen over de overname zouden zich in de allerlaatste fase bevinden. Naar verwachting wordt de overname nog deze week bekend gemaakt.

Met de technologie van Reflexion Networks wil Sophos haar MSP aanbod verbreden. “Dit wordt een geweldige technologische stap voor ons op de lange termijn. Op de korte termijn willen we in staat zijn de technologie die Reflexion levert ook aan onze partners beschikbaar te stellen”, legt de anonieme bron uit. Zowel Sophos als Reflexion Networks willen geen reactie geven op de uitspraken van de bron.

Lees ook
Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.