Lantech sluit partnership met Netskope

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Als onderdeel van deze overeenkomst gaan Lantech samen met Netskope diensten aanbieden die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen.

Het gebruik van cloud applicaties wordt steeds populairder. Cloudapplicaties brengen echter ook risico’s met zich mee en kunnen de veiligheid van data in gevaar brengen. Netskope geeft bedrijven daarom inzicht in cloudapplicaties en biedt hen de mogelijkheid deze zowel de monitoren als controleren. Lantech gaat de oplossing van Netskope leveren aan haar klanten.

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Lantech biedt in samenwerking met Netskope diensten aan die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen op alle apparaten binnen hun organisatie. De Netskope oplossing biedt ook de mogelijkheid het gebruik van cloud applicaties te analyseren, monitoren en beheren.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De cloud zoals wij die nu kennen, bestond twintig jaar geleden nog niet. Ook waren er geen Internet of Things (IoT)-sensoren en zelfs niemand wist wat Gmail was. De cyberdreigingen en tactieken van cybercriminelen ontwikkelden zich de afgelopen twee decennia sterk. Maar dat geldt ook voor de oplossingen.