Box neemt mobiel beveiligingsbedrijf Subspace over

mobiele-beveiliging

Box neemt Subspace over, een startup gericht op het beveiligen van mobiele apparaten. Het bedrijf richt zich hierbij voornamelijk op privé apparaten van werknemers die op het bedrijfsnetwerk worden gebruikt, iets wat steeds vaker voorkomt en ook wel Bring Your Own Device (BYOD) wordt genoemd.

BYOD is een trend die op het gebied van security de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Wie toegang tot gevoelige data niet goed beheerd kan niet voorkomen dat deze data op een smartphone of tablet van een werknemer zo het gebouw uitloopt. Subspace helpt dit te voorkomen door IT-beheerders de mogelijkheid te geven nauwkeurig te bepalen welk apparaat tot welke data beschikbaar is, ook als deze data in de cloud is opgeslagen.

Financiële details over de deal zijn niet bekend gemaakt. Alle zeven werknemers van Subspace treden in dienst bij Box.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

De kogel is door de kerk! In navolging van de Tweede Kamer stemde ook de Eerste Kamer op 19 april 2023 vóór de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz). Dit houdt in dat de uitwisseling van patiëntgegevens tussen zorgaanbieders voortaan verplicht elektronisch verloopt.

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert, de leverancier van digitaal vertrouwen, heeft het onderzoek 'Digitaal vertrouwen: de stand van zaken in 2022' gepubliceerd. Daaruit blijkt dat bijna de helft van de consumenten (47%) al eens is overgestapt naar een ander bedrijf doordat ze het vertrouwen in de digitale beveiliging van een bedrijf verloren. Als bedrijven hun digitaal vert1