Barracuda Networks benoemt Raf Vervloessem tot regionaal directeur Benelux en Frankrijk

Raf Vervloessem

Barracuda Networks, leverancier van oplossingen voor ICT-beveiliging en -opslag, heeft Raf Vervloessem aangesteld als regionaal directeur Benelux en Frankrijk. Hij zal leiding geven aan de verkoopactiviteiten en salesteams van Barracuda in deze regio’s. 

Vervloessem zal als regionaal directeur Benelux en Frankrijk verantwoordelijk zijn voor de uitvoer van de groeistrategie van Barracuda. Daarnaast heeft hij de taak om het aanbod van kanaalpartners in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk te verbreden en te verdiepen. Vervloessem zal direct rapporteren aan Markus Walcher, de vicepresident Sales voor de regio EMEA.

Voor zijn aanstelling bij Barracuda was Vervloessem 10 jaar lang werkzaam bij Juniper Networks, waar hij verschillende kanaal- en managementfuncties bekleedde in Noord-Europa. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de oprichting en supervisie van het kanaalteam bij Check Point in België en Luxemburg.

“Barracuda verkeert in een uitstekende positie om uit te groeien tot een steeds strategischer partner voor het kanaal en zakelijke klanten. Ik beschouw het als een eer om toe te treden tot de organisatie van Barraduca en leiding te geven aan een reeds succesvol team van technici, kanaalexperts en inside sales-professionals. Ik kijk ernaar uit om de succesvolle opmars en groeistrategie van Barracuda in de Benelux en Frankrijk kracht bij te zetten,” aldus Vervloessem.

“We zijn zeer verheugd om een ervaren en kennisrijke persoon als Raf Vervloessem binnen onze organisatie te mogen verwelkomen. Bij Barracuda beseffen we hoe belangrijk kanaalpartners zijn voor ons succes. We zien uit naar het krachtige leiderschap dat Vervloessem naar Barracuda zal brengen,” zegt Walcher, vicepresident Sales EMEA bij Barracuda Networks.

 
Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende gro1

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Peter Mesker managing partner Sky Networks

Sky Networks versterkt per 1 september 2021 het team door het toetreden van Peter Mesker als managing partner. In de rol van solution architect zet Peter zijn kennis en ervaring in om enerzijds de visie en strategie van Sky Networks verder te ontwikkelen en anderzijds bestaande en nieuwe klanten te adviseren in hun digitale transformatie.