BlackBerry neemt Secusmart over

BlackBerry maakt bekend de overname van Secusmart te hebben afgerond. Secusmart is een Duitse leverancier van anti-diefstaltechnologie die wordt gebruikt om data te beschermen.

De twee partijen werken al een aantal jaar samen, onder andere met de SecuSuite for BlackBerry 10-oplossing. Met de overname van Secusmart wil BlackBerry klanten beter kunnen voorzien van mobiele beveiligingsoplossingen.

BlackBerry investeert al langer in mobiele beveiliging voor zakelijke klanten. Het bedrijf starten eerder al een samenwerking met Samsung voor een gecombineerde oplossing op basis van de Blackberry BES12 enterprise mobility management software en Samsung Knox.

Meer over
Lees ook
DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Overname Tessian door Proofpoint

Overname Tessian door Proofpoint

Proofpoint Inc., een toonaangevend cybersecurity- en compliance-bedrijf, kondigt vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst heeft gesloten voor de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen.