Intel koopt PasswordBox

Password

Intel neemt PasswordBox over. PasswordBox is een cloud-gebaseerde passwordmanager die gebruikers helpt inloggegevens opeen veilige manier te bewaren.

Alle gegevens die gebruikers in PasswordBox bewaren worden in de cloud opgeslagen. De gegevens zijn hierdoor altijd via de website van de dienst beschikbaar. PasswordBox beperkt zich overigens niet tot het beveiligen van gebruikersnamen en wachtwoorden. Gebruikers kunnen ook andere persoonlijke data en versleutelde notities in de tool opslaan.

Intel gaat PasswordBox naar verwachten aan de Safe Identity-afdeling toevoegen. Op termijn moet PasswordBox worden verwerkt in nieuwe oplossingen en diensten van Intel. Het is onbekend hoeveel het Amerikaanse IT-bedrijf voor PasswordBox heeft betaald.

Lees ook
KnowBe4-onderzoek: Bijna 70% van Nederlandse werknemers slaat wachtwoorden op in browser

KnowBe4-onderzoek: Bijna 70% van Nederlandse werknemers slaat wachtwoorden op in browser

Onderzoek van KnowBe4, aanbieder van ’s werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, stelt vast dat ruim 66% van de Nederlanders wachtwoorden opslaat in webbrowsers - groot aantal weet niet dat dit (automatisch) gebeurt

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.