DearBytes nu ook gecertificeerd voor ondersteuning van McAfee SIEM-oplossingen

dearBytes

Beveiligingsspecialist DearBytes is door McAfee gecertificeerd voor het verlenen van eerste- en tweedelijns ondersteuning voor het Risk & Compliance-portfolio van het bedrijf. Met het behalen van de McAfee Authorized Support Provider (MASP)-status kan DearBytes zakelijke klanten in de Benelux en Duitsland ondersteuning bieden voor onder andere McAfee Enterprise Security Manager (SIEM), McAfee Application Control (application whitelisting) en McAfee Vulnerability Manager (scannen op kwetsbaarheden). DearBytes is al sinds 2012 MASP voor de McAfee Endpoint Security-oplossingen. Met de MASP-status heeft DearBytes tevens rechtstreeks toegang tot de derdelijns supportspecialisten van McAfee. 

“DearBytes biedt al geruime tijd diensten voor de oplossingen uit het Risk & Compliance-portfolio van McAfee”, aldus Erik Remmelzwaal, algemeen directeur van DearBytes. “Deze nieuwe MASP-certificering toont aan dat we over de benodigde expertise en ervaring beschikken om organisaties 24/7 te ondersteunen bij het effectief beheren en configureren van deze oplossingen. Bovendien verplicht dit ons om deze expertise op peil te houden.”

DearBytes is ervan overtuigd dat het met deze certificering toegevoegde waarde kan bieden aan organisaties die hun IT beveiliging naar een hoger niveau willen brengen. Remmelzwaal: “Er is op dit moment veel vraag naar SIEM (Security Information & Event Management)-oplossingen; enerzijds vanuit wet- en regelgeving, anderzijds vanuit de groeiende behoefte om meer inzicht te krijgen in beveiligingsincidenten en hier sneller op te reageren. Organisaties beschikken echter zelf vaak niet over de kennis om dit soort geavanceerde oplossingen goed te beheren. DearBytes kan hierin ondersteuning bieden, door middel van onze Nederlandstalige helpdesk. We kunnen desgewenst zelfs het volledige beheer van een SIEM-oplossing overnemen.”

DearBytes is een van de slechts twaalf MASP-partners die McAfee wereldwijd telt en is de enige voor de Benelux en Duitsland. Klanten van DearBytes zijn onder andere Binckbank, ASML, het ministerie van Economische zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I) en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

 
Meer over
Lees ook
Dyflexis behaalt opnieuw ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen

Dyflexis behaalt opnieuw ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen

Dyflexis, een leider in Workforce Management-software, heeft opnieuw de ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen behaald. Deze hercertificeringen zijn een erkenning van de voortdurende kwaliteit en de beveiliging van de producten en diensten van Dyflexis. Auditbureau DEKRA voerde het certificeringstraject uit.

Provincie Gelderland heeft informatiebeveiliging op orde.

Provincie Gelderland heeft informatiebeveiliging op orde.

Provincie Gelderland heeft de belangrijkste internationale standaard voor informatiebeveiliging gehaald: het ISO 27001 certificaat. Gedeputeerde Jan Markink nam het certificaat vandaag in ontvangst. “We beheren veel informatie van inwoners en bedrijven. Hiermee tonen we dat we daar goed mee omgaan. Dat geeft vertrouwen.”

DigiCert introduceert Verified Mark Certificates voor Nederlandse handelsmerken

DigiCert introduceert Verified Mark Certificates voor Nederlandse handelsmerken

DigiCert, leverancier van digitaal vertrouwen, introduceert Verified Mark Certificates (VMC’s) voor bedrijven met in Nederland geregistreerde handelsmerken. Deze zijn compliant met de Brand Indicators for Message Identification (BIMI)-standaard van de AuthIndicators Working Group, waarvan ook Google deel uitmaakt.