ZyXEL beschermt mkb met USG Next-Generation Firewall

ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen, introduceert zijn nieuwe Unified Security Gateway (USG) Next-Generation Firewall (NGFW). De ZyXEL Performance Series USG40, USG40W, USG60 en USG60W zijn gericht op het kleinbedrijf. De ZyXEL Advanced Series USG 110 en USG210 zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb en de middenmarkt. Alle ZyXEL USG Series zijn voorzien van de modernste Unified Threat Management (UTM) technologie. Ze beschermen vaste en wifi-netwerken van organisaties tegen malware, houden grip op breedbandgebruik van social networking en zorgen voor meer productiviteit van medewerkers.

De nieuwe ZyXEL USG Next-Generation Firewalls garanderen een hoge snelheid en beveiliging tegen lage kosten vanwege het compacte alles-in-één-design. De ZyXEL USG Series bestaan uit een nieuw hard- en software platform, dat voorzien is van een firewall, VPN en hoge UTM snelheden. Het houdt online gevaren zoals virussen, phising, spyware en spam tegen. Verder zijn de ZyXEL USG Series uitgerust met content filtering, Intrusion Detection and Prevention (IDP), Application Intelligence and Control, Single-Sign-On (SSO) én heeft het een geïntegreerde WLAN-controller.

BYOD

De ZyXEL UTM-technologie wordt onder andere ondersteund door anti-malware technologie van Kaspersky Lab, Trend Micro en CYREN. De nieuwe ZyXEL USG Series ondersteunen accesspoint functies die zorgen voor een veilige verbinding tussen de gateway naar het draadloze netwerk. De ZyXEL USG Series zijn onder andere inzetbaar voor het beveiligen van Bring Your Own Device (BYOD) omgevingen of voor IPTV-netwerkomgevingen dankzij Multicast-Support.

De ZyXEL Performance Series USG40, USG40W, USG60 en USG60W zijn geschikt voor het mkb, bijkantoren, retail locaties en het kleinbedrijf. Ze bieden complete bescherming tegen malware en andere internetgevaren. Vanaf het instapmodel USG40(W) biedt de serie UTM-functies zoals IDP, antivirus, content-filter en anti-spam. IT-beheerders kunnen het bandbreedtegebruik voor social networking applicaties en apps beheren. Dit maakt het mogelijk dat er altijd breedband is voor bedrijfskritische applicaties. De USG40(W) en USG60(W) bieden complete bescherming, VPN-connectiviteit en een geïntegreerde WLAN-controller die Control And Provisioning of Wireless Access Points (CAPWAP) ondersteunt voor gecentraliseerd beheer van authenticatie en access management van wifi accesspoint binnen het netwerk. Daardoor hoeft er geen extra additionele WLAN controller worden aangeschaft. De next-generation firewall zorgt voor een hoge doorvoersnelheden bij IPSec-, L2TP-over-IPSec- en SSLVPN-verbindingen.

Advanced Series

De ZyXEL Advanced Series USG 110 en USG210 zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb en de middenmarkt. Deze krachtige Next-Generation Firewalls met extra cpu-power garanderen hoge snelheden over IPSec-, L2TP-over-IPSec- en SSL VPN-verbindingen. Dit maakt het mogelijk dat organisaties site-to-site- en site-to-client-VPN-configuraties kunnen opzetten. Verder zijn de ZyXEL Advanced Series voorzien van alle enterprise functies. Zo ondersteunt de ZyXEL Advanced USG110 SSL-Inspectie die zorgt voor een complete beveiliging van het netwerk met Application-Intelligence, IDP, anti-virus en content- filtering. De ZyXEL Advanced Series zijn eenvoudig te beheren dankzij het Unified Security Policy concept dat Firewall- en UTM-profielen bundelt.

Tonko de Wit, marketing manager bij ZyXEL: “De nieuwe ZyXEL USG serie is een krachtig beveiligingsplatform met alle enterprise functies voor het beschermen van applicaties, data en het netwerk. Dankzij het geïntegreerde aanbod van de ZyXEL USG serie zijn de beheerkosten aanzienlijk lager. De productiviteit van medewerkers wordt aanzienlijk verhoogd doordat ZyXEL USG Series alle mobiele apparatuur ondersteunt die werken op iOS, Android en Windows. Daarnaast beschikt de ZyXEL USG Series over een geïntegreerde WLAN controller zodat die nog breder inzetbaar is. Door het complete security aanbod van ZyXEL USG Series kunnen channel partners deze Next-Generation Firewall goed positioneren bij hun klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en complete security oplossing van een A-merk tegen een mkb-prijs. Partners kunnen voor hun klanten met de ZyXEL USG Series diensten bieden, zoals managed services en onderhoud, waardoor ze altijd zijn verzekerd zijn een stuk omzet.”

Lees ook
Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Volgens onderzoek van Orange Cyberdefense was de maakindustrie het afgelopen jaar het grootste doelwit van cyberaanvallen: bijna 33 procent trof deze sector. Al jaren is deze industrie het vaakst getroffen. Jeroen Wijnands, Head of OT Security bij Orange Cyberdefense, ziet bij het gros van deze bedrijven dezelfde misstappen. Dit zijn volgens hem d1

Cloudflare-rapport maakt inzichtelijk dat organisaties moeilijkheden ondervinden bij het identificeren en beheren van cyberrisico's van API's

Cloudflare-rapport maakt inzichtelijk dat organisaties moeilijkheden ondervinden bij het identificeren en beheren van cyberrisico's van API's

Cloudflare heeft het API Security & Management Report gepubliceerd. Dit rapport onthult dat API's meer dan ooit worden ingezet, waardoor bedrijven de deur wijd openzetten voor meer online bedreigingen dan we eerder hebben meegemaakt. Het rapport maakt inzichtelijk dat er een kloof bestaat tussen het gebruik van API’s door bedrijven en hun vermogen1