Oplossingen van A10 Networks ontvangen IPv6 Ready Gold Logo

ipv6_ready_logo

A10 Networks kondigt aan dat de Thunder CGN, Thunder HVA, en AX CGN productlijnen het IPv6 Ready Gold Logo hebben ontvangen. Het logo garandeert dat de producten voldoen aan de strenge eisen van de IPv6 logocommissie (v6LC) voor optimale compliancy.

De compliance van de A10 Networks-producten is getest door het University of New Hampshire InterOperability Lab (UNH-IOL). Alleen fabrikanten waarvan de producten 100% voldoen aan zowel de interoperabiliteit als compliancy specificaties, mogen het IPv6 Ready Logo gebruiken.

IPv6

Het Internet Protocol versie 6, IPv6, gaat de komende jaren het momenteel meest gebruikte IPv4 vervangen. Veel van de huidige netwerken kunnen hun bandbreedtecapaciteit flexibel opschalen, maar door de snelle groei van met Internet verbonden apparaten raken hun IPv4-adressen uitgeput. De capaciteit van IPv4 is namelijk op. Met als gevolg dat het toenemend gebruik van IPv6-adressen bestaande IPv4-infrastructuren onder druk zet.

"Als marktleider in application networking heeft A10 Networks belangrijke bijdragen geleverd voor de IPv6-introductie", zegt Dr. Hiroshi Esaki, Professor aan de Universiteit van Tokio en voorzitter van de IPv6 Ready logocommissie. "Vooral met betrekking tot CGN en hoge kwaliteit IPv6/IPv4 conversies. Daarom blijven zij volgens mij een leidende rol spelen bij de transitie naar volledig IPv6 ondersteunde netwerken."

ACOS

"Dankzij het Advanced Core Operating System (ACOS) als motor achter onze technologie, heeft een groot deel van onze productlijnen het IPv6 Ready Gold Logo gekregen", vertelt Jason Matlof, Vice President wereldwijde marketing bij A10 Networks. "A10 Networks is al vanaf het begin toonaangevend geweest in IPv6-migraties en CGN-technologie. Daarom verheugt het ons dat serviceproviders, bedrijven en andere klanten nu kunnen profiteren van onze interoperabiliteitsinspanningen bij het ontwikkelen van hun IPv6 transitiestrategie".

Lees ook
Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.

Jamf presenteert productinnovaties waarmee organisaties makkelijker kunnen voldoen aan security- en compliance-eisen

Jamf presenteert productinnovaties waarmee organisaties makkelijker kunnen voldoen aan security- en compliance-eisen

Jamf heeft een aantal nieuwe oplossingen en productupdates gepresenteerd waarmee organisaties optimaal rendement kunnen halen uit hun investeringen in Apple en beter kunnen voldoen aan compliance-eisen.

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.